Saker du behöver till din hund

När man skaffar hund är det en del tillbehör som man också behöver ha. De flesta hundar uppskattar att ha en egen hörna dit de kan gå undan för att vila utan att bli störda och därför bör man köpa en lagom stor och bekväm hundbädd.

Man behöver också skålar för vatten och foder och gärna tänka ut en speciell matplats för hunden där den kan äta i lugn och ro. För att kunna ta med sin hund ut på promenader behöver man ett koppel och antingen ett halsband eller en sele, beroende på vad man själv föredrar. Vissa hundraser behöver också ha täcke på sig när det är kyligare och alla bör ha reflexer på sig under promenad när det är mörkt. Bajspåsar är också nödvändigt så att man kan plocka upp efter sin hund.

En del raser kräver mer pälsvård och man behöver utrusta sig med olika kammar och borstar samt hundschampo. En klosax behöver alla. Leksaker är också något som uppskattas av de allra flesta hundar och här finns det en uppsjö av varianter att välja mellan. Godis och tuggben är andra saker som hundar uppskattar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

maicha-blog