Senaste nytt

2018-07-01
SKK utställning i Borås.
En härlig, fin men lite blåsig dag. Det sistnämnda riktigt skönt, om inte annat för hundarna. Gunilla och jag åkte dit för att prova lyckan…ska man få någon lycka så får man nog vara mer aktiv på utställningsplanen. Men, som alltid himla trevligt. Ann-Sofie kennel One Bright och en ny bekantskap i Anna Dahlman från Kullavik och tillsammans fick vi några timmar ihop…det sociala icke att förakta.

Jack ”Quills Rusty Nail”
Ägare Anna Dahlman

Domaren gillade jag väldigt mycket…han tog god tid på sig och var noggrann i sin bedömning.
Flora gick i Ökl tikar och fick excellent opl. Jag var supernöjd med hennes insats i ringen. Hon har, precis som Mejra hade – ett härligt driv i steget. Tilda fick för dagen ett very good/3placering av 3 veteraner.
Roligt att återigen få se Floras pappa Berry på nära håll och han har en fantastisk utstrålning och attityd i ringen. Sussie visade honom föredömligt som vanligt och han blev också BIR – /BIG-2  sedan blev Almanza-gruppen BIS…alltid lika tjusiga!

2018-06-20
Concurro Rubb och Stubb ”CHARLIE
har fått somna in efter en kort tids sjukdom…Fuck Cancer, rasens fiende nr 1
Charlie hann bli 10,5 och i kullen av 5 hundar så har 4 blivit över 10. Nu är det 3 kvar som vi hoppas få ha hälsan länge till.
e. Trioaks Favour, Sam – ägd av Annelie Listenius
u. SEVCH LP1 Brödjeholms Visa-Vissla, Sella

Ägare till Charlie är Yvonne Connolly som bor här på Onsala. Den kullen var samlad runt mig, 3 på Onsala och en i Lindome och en på Särö.

Här är bilder på Charlie tillsammans med Yvonne och hennes fina barn-barn alldeles nytagna. Där han fick springa fritt och bada och leka och bara ha så roligt inför ett sorgligt uppdrag.
Tack Yvonne med familj för att ni förvaltat Charlie så väl i alla år och att ni tänkte på Charlie i första hand och lät honom få somna in under värdiga förhållanden – tack för alla år!
Tack Nicole för alla fina bilder som du har tagit!!

ATT0002

Träning i Horsika
En väldigt bra dag vid Långvattnet med kvalitativ träning!

Flow