Valpplaner

Valpar

Vi har planer för valpar till våren 2019 på Concurro Black Currant ”Flora” – mer info kommer.

Valparna växer upp i hemmiljö och får därför en naturlig inkörsport till vår familjs vardag och lär sig att det slamrar och låter från köket till dammsugning. De får springa på tomten och får även där lära sig att det finns massor med roliga saker att springa omkring och leka med till husses förtret 😉

Vid ca 6-7 veckors ålder gör vi ett valptest på valparnas styrkor och ev. svagheter.

Vi vill att blivande köpare finns med oss under hela valpens livstid och att vi alltid finns till hands för rådgivning eller bara en pratstund.

Samtidigt vill vi att blivande köpare kommer hit innan valparna är födda, dels för att ni ska få se vår hundhållning och dels för att vi ska få tillfälle att ses under lugna former och ni får träffa tiken.

Om du har frågor ring eller maila till oss.
mobil 0706798194
mail: renee.selander@telia.com

 

 

 

Om Renee

Hej - jag heter Renée Selander och bor med min man Ted och våra två flattar Tilda 10,5 år och Flora 4 år på Onsala i Kungsbacka kommun sedan 24 år tillbaka. Vi kommer dock båda från Stockholm från början men hittade ner till Västsverige i slutet på 70-talet.
Det här inlägget postades i flatcoated retriever valpar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 + elva =