2018-06-04

Hemsidan är under rekonstruktion och uppdatering sker lite då och då efter bästa förmåga.

Har du frågor kring kennelns planer med valpar, så skicka ett mail till mig: renee.selander@telia.com

För tillfället har jag lite lösa idéer om framtiden för Concurro Black Currant FLORA, som har fyllt 4 år och det blir i så fall valpar på henne till våren 2019.  För mig och oss är det viktigt att hälsan och mentaliteten är basen för vår uppfödning. Vi har bra statistik på att valpar från oss har fått ha ett långt och hälsosamt liv.
Nedan är Concurro Melissa-Herba, Cilla från vår första kull. Hon gick bort i våras 13 år och 4 månader gammal.  6  av hennes syskon blev över 10 och 4 över 12 år och Cilla ensam över 13 år.

Eftersom flatten är en jakthund i första hand så vill vi att man kommer att arbeta med sin hund och vi kommer att förbehålla oss rätten att välja ut de som vi tycker verkar vara ”rätt köpare” av den anledningen. Det är också viktigt att de kommer till ett stabilt hem och får den kärlek och omvårdnad som den så väl behöver. Vi vill också att våra valpköpare deltar på våra valpträffar och även vill vara med och träna även efter att valptiden sprungit förbi. Lite utställning vill vi också att blivande valpköpare kan ställa upp på lite då och då, dock inget krav att behöva ställa dem själva – det kan vi hjälpa till med.

Om Renee

Jag som har denna sida heter Renée och jag ska försöka att fylla upp den med lite vardagligt innehåll blandad med aktiviteter som jag genomför. Allt kommer dock att vara med hundarna i fokus, då de upptar nästan hela min tillvaro och snart nog kommer jag att kunna ställa upp för dem på heltid. Välkommen att surfa runt och bekanta dig med oss!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =